نشست هم اندیشی تحلیل روشها و تجارب همکاری مشترک ایران و آلمان در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد
با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر دلاور مدیرکل دفتر همکاری های علمی و بین المللی جمعی از مدیران، کارشناسان و مربیان و اساتید بخش های مهارتی مراکز فنی و حرفه ای و همچنین بنگاه های اقتصادی و روسا و نمایندگان کانونهای انجمنهای صنفی و کارفرمایی و کارگری، نشست هم اندیشی تحلیل روشها و تجارب همکاری مشترک ایران و آلمان در زمینه آموزش مهارتی حرفهای در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به فعالیت های گسترده این دانشگاه در زمینه های آموزش های مهارتی نکاتی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه به عنوان اولین متولی آموزش مهارتی کشور از صفر تا صد فرایند آموزش را عهده دار است. بنابر این انتظار میرود که در این نشست کارشناسی نسبت به بررسی و ارائه پیشنهاد ساختار مطلوب مبتنی بر تجربیات آلمان در تمام ابعاد آموزشی به ویژه در حوزه آموزش و بازآموزی مربیان و مدرسان هماندیشی انجام پذیرد.
سپس دکتر نیکویی مشاور دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی به تشریح سیستم دوال آموزش حرفهای آلمان و ویژگیهای این سیستم و همچنین تحلیل روشها و تجارب طرح دورههای آموزشی هجدهماهه پرداخت.
وی در قسمت دوم سخنرانی خود به فرایند طرح دورههای هجده ماهه پرداخت و ضمن اشاره به مراحل تبادل نظرات اولیه و بازدیدهای مطالعاتی متقابل طرفهای ایرانی و آلمانی و اهداف و موضوعات توافق نامه همکاری، ساختار کمیتههای کارشناسی و وظایف آنها و تشکیل گروه ترانسفر متشکل از کارشناسان و استاد مربیان هریک از حرفههای دهگانه را معرفی و در پایان ساختار شبکه انتقال که موجب تداوم و تسریع در اجرای مراحل طرح و ارتقای کیفیت آن شده است تشریح کرد.
در ادامه مهندس عطاردیان رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران با اشاره به نیاز بنگاههای اقتصادی و انجمنهای صنفی کارفرمایی به وجود نیروی انسانی ماهر در این خصوص تاکید کرد.
سپس دکتر خسروی رئیس مرکز علمی کاربردی امام رضا (ع) کرمانشاه با ذکر مقدمه ای از مساله ارتباط آموزشهای دانشگاهی با نیازهای عرصه عمل واقعی نظیر صنعت و خدمات اجتماعی در ایران از دیدگاه اقتصادی، به تبیین مساله موصوف با لحاظ نهادهای اجتماعی و حاکمیتی پرداخت و اظهار داشت: آموزشهای مهارتی به تقویت بخشهایی از اقتصاد منجر میشود.
در ادامه دو نفر از آموزش دیدگان طرح دوره های ۱۸ ماهه به ارائه سوابق و تجربیات خود در این حوزه پرداختند.
در پایان نیز دکتر دلاور ضمن جمع بندی مطالب ارائه شده به سوالات مطرح شده پاسخ داد.